Pizza måste inte vara onyttigt

Ofta förknippas pizza med snabbmat och sådan mat är väl onyttig, eller? Pizza behöver inte alls vara onyttig och med rätt recept kan du göra en god pizza och samtidigt fortfarande hålla dig både slank och nyttig. Mer om nyttig pizza!

Att välja pizzabotten

Att välja rätt typ av pizzabotten / pizzadeg kan vara ett projekt i sig. Det finns nämligen inte bara en deg att välja på utan ett antal olika. T ex kan du prova en fullkornsbotten. Läs om alternativen och hitta en botten som passar dig!

Hitta en god pizza

Om Pizza-recept.com

Sätt betyg på pizzan!
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Betyg 0.00 (0 Röster)
Om Pizza-recept.com

Det finns många sidor på nätet med recept men det finns inte direkt någon bra sida med bara recept på hemmagjord pizza. Inte förrän nu åtminstone, för vårt mål är att göra en riktigt bra sida där man kan hitta massa olika pizzarecept.

Det finns recept för vanliga tunna pizzor, panpizza, deep-dish pizza och mycket mer. Dessutom även bra recept på pizza-deg och pizzasås etc.

Du kan så klart kolla upp vanliga pizzor som Hawaii och Capricciosa men även ett stort antal mer udda varianter som är riktigt goda. Det är enkelt att hitta pizzor på sidan eftersom vi har ett menysystem som bygger på ingredienser.

Du kan välja en huvudingrediens och få upp alla pizzor som innehåller denna. Du kan även enkelt söka på något mer specifikt eller kolla in alla pizzor som är taggade som t ex vegetariska.

En bra upplevelse för alla besökare

Allting på Pizza-recept.com är helt gratis och du behöver så klart inte betala något för att kolla in recepten. Du behöver inte heller bli medlem eller liknande. Det är bara att surfa runt och kolla in goda recept som du kan prova hemma. Det finns reklam på sidan och den hjälper oss finansiera det hela, så klicka gärna för att stödja oss lite.

Du får jättegärna vara delaktig på sidan genom att kommentera och sätta betyg på pizzor som du har provat. På så vis blir sidan bara bättre och andra besökare får mer information om olika recept. Inom en ganska snar framtid hoppas vi även att besökare ska kunna skicka in egna recept som vi sedan publicerar.

Hitta pizzor!

Du kan hitta pizza recept genom att välja en ingrediens som du vill ha på din pizza. En pizza kan finnas under flera kategorier.

Testa och betygsätt

Ifall du provar ett av våra recept får du jättegärna komma tillbaka senare och sätta betyg på pizzan. På så vis kan du berätta för andra besökare om receptet är något att ha.

Lägg till som bokmärke

Mest klickade taggar

ost
  8596
  8085
  7057
  5735
  5629