Pizza måste inte vara onyttigt

Ofta förknippas pizza med snabbmat och sådan mat är väl onyttig, eller? Pizza behöver inte alls vara onyttig och med rätt recept kan du göra en god pizza och samtidigt fortfarande hålla dig både slank och nyttig. Mer om nyttig pizza!

Att välja pizzabotten

Att välja rätt typ av pizzabotten / pizzadeg kan vara ett projekt i sig. Det finns nämligen inte bara en deg att välja på utan ett antal olika. T ex kan du prova en fullkornsbotten. Läs om alternativen och hitta en botten som passar dig!

Hitta en god pizza

Recept med kebab:

Enkel kebabpizza med sallad

Kebabpizzor är väldigt populärt i detta land vilket inte är speciellt konstigt med tanke på den goda smaken. Här presenterar vi ett förhållandevis enkelt recept på kebabpizza även om det är mycket på den. Såsen är en hemmagjord variant av kebabsåsen som man kan hitta i Jönköping som av de flesta anses vara den allra bästa.

Kebabsås på yoghurt

Enligt många är kebabsåsen som man får på pizzorna i trakten av Jönköping den allra bästa i landet. Receptet på denna så är en väl bevarad hemlighet. Här har vi iaf ett recept som försöker efterhärma denna mycket goda sås.

Hitta pizzor!

Du kan hitta pizza recept genom att välja en ingrediens som du vill ha på din pizza. En pizza kan finnas under flera kategorier.

Testa och betygsätt

Ifall du provar ett av våra recept får du jättegärna komma tillbaka senare och sätta betyg på pizzan. På så vis kan du berätta för andra besökare om receptet är något att ha.

Lägg till som bokmärke

Mest klickade taggar

ost
  8596
  8086
  7058
  5736
  5630